UUDISED

ELVA SOOVIB VANEMAD VABASTADA ÜHEKS KUUKS LASTEAIA KOHATASUST

Tartu vabastas paariks kuuks lasteaias käivate laste vanemad kohatasust. Tallinn pakub koduõppe ajal lastele sooja koolitoitu. Elva vallavalitsus soovib praegu kujunenud olukorras vabastada lapsevanemad üheks kuuks lasteia kohatasust.

Vallavanem Toomas Järveoja sõnul tehti sellekohane ettepanek, et tulla vastu lapsevanematele praeguses keerulises olukorras. „Hoiame hetkel kõik valla lasteaiad avatuna ja leiame, et peame siinkohal omalt poolt ka vanematele vastu tulema. Kuna lasteaia kohatasu puudutavad otsused on vallavolikogu pädevuses, siis tegime sellekohase ettepaneku vallavolikogule,“ kommenteeris Järveoja. Volikogu koguneb küsimust arutama 13. aprillil.  

Järveoja sõnul on vanemate ja ka riigi seisukohalt oluline, et vanematel oleks võimalus oma laps lasteaeda viia. Vallavalitsus ei soovita tänases olukorras kindlasti mitte viia lapsi vanavanemate hoolde. Vanavanemad on koroonaviiruse riskirühm ja võivad kergesti nakatuda.

Elva vald on valmis avama ka ööpäevaringse lasteaia, kui selleks on vajadus.

Vallavalitsus otsustas vabastada lapsevanemad aprillikuus huvikoolide kohatasudest. See puudutab Elva Muusikakooli ning Elva Huviala- ja Koolituskeskust. Märtsikuu huvikoolide arved on juba väljastatud, kuid aprillikuu eest vanematelt tasu ei küsita. 

Näita rohkem

Seotud artiklid

KOMMENTAARIUM

Back to top button