LAUPÄEVAL AVATAKSE TÄNAVUNE GRILLIHOOAEG
Sel laupäeval, 27. märtsil algusega kell 14 toimub Nõo Lihatööstuse ja Eesti grillmeistreid koondava BBQ Symphony algatusel suur veebi-grillipidu, millega avatakse tänavune grillihooaeg.
Juba teist aastat toimuvat sündmust juhivad Eesti mitmekordsed grillmeistrid Rain Käärst ja Vambola Moores, kes jagavad kasulikke grillimisnippe, tutvustavad algava hooaja trende ja vastavad vaatajate küsimustele.
Suurima kodumaisel kapitalil põhineva lihatööstuse, Nõo Lihatööstus AS-i nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul korraldatakse veebigrill, et edendada Eesti toidu- ja eelkõige grillikultuuri ning kutsuda inimesi algava hooaja valguses üles vastutustundlikule käitumisele.
„Kuna sel kevadel dikteerivad elurütmi taas koroonaviiruse levikust tulenevad piirangud soovime juba varakevadest kutsuda inimesi üles vastutustundlikult grillima. Loomulikult grillime ka sel kevadsuvel, kuid teeme seda kodus pereringis. Laupäeval ootame kõiki distantsilt kaasa lööma ja toetama seeläbi Eesti lihatootjaid,“ ütles Simmo Kruustük.
Teiste seas grillivad oma kodudest kaasa ansambli Traffic solist Silver Laas ja profifotograaf Ardo Kaljuvee. „Näeme, kuidas neil läheb ja mida nad grillimise kohta teada soovivad. Lisaks saab igaüks oma kodust esitada küsimusi lihameistritele ja muidugi ise kõike kaasa teha. Tasub aga grill välja otsida, tolmust puhtaks pühkida ja uueks hooajaks valmis seada,“ lisas Kruustük.
Laupäevasel ühisgrillimisel pannakse proovile järgmised NÕO suvetooted: Tšilli-apelsini kanakoivad, Glasuuritud kana, Jõhvika grillribid, Õllemarinaadis grill-liha ja Fitlap seasisefilee. Kokku toob Nõo Lihatööstus tänavu kevadsuvehooajaks turule paarkümmend uut lihatoodet, mis jõuavad poelettidele alates märtsi lõpust.
LIVE-grillipeost on oodatud osa võtma kõik eestimaalased. Grillihooaja avamine toimub sel laupäeval kl 14-15.30 Nõo Lihatööstuse Facebookis LIVE-ülekandena.